Dakdekker

Dakdekker in Leiden

61204aff-fe03-4485-a551-c5030158dfbfHet deskundig dakdekkersbedrijf Fa. Baggerman is werkzaam in Leiden en omgeving. Onze dakdekkers onderscheiden zich van andere dakdekkersbedrijven door hun flexibele inzetbaarheid en passie voor dakwerk. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van dakgoten en platte- en schuine daken. Hiervoor beschikken wij over ervaren dakdekkers die deze werkzaamheden deskundig voor u uitvoeren. Fa. Baggerman zorgt ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet en waterschade in uw huis wordt voorkomen.

 

 • Betaalbare dakdekkers in Leiden
 • Materiaal van hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijke dakbedekking
 • Deskundig advies
 • Vaste aanneemsom voor dakwerk

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor dakwerk in Leiden? Neem dan contact op viainfo@fabaggerman.nl, of via 071 572 3365. Ook kunt u een offerte aanvragen via ons contactformulier.

 

Dakrenovaties en materiaal

Fa. Baggerman maakt gebruik van de nieuwste typen dakbedekking, die steeds duurzamer en milieuvriendelijker worden. Ook voldoen de door ons gebruikte materialen aan de strenge brandveiligheidseisen.

 

Onze dakdekkers beschikken over de benodigde expertise om u uitgebreid te adviseren en de dakbedekking volgens de geldende voorschriften aan te brengen. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal bij het repareren van uw dak. Daken met losliggende nokvorsten of hoekpannen worden bijvoorbeeld gerepareerd met Flexim dakmortel. Dit elastische materiaal is stormvast en zorgt ervoor dat uw dak de komende jaren waterdicht blijft.

 

Tarieven per dakdekker

d99c29b5-d748-4ccb-b0d8-0cf5215e7217Fa. Baggerman maakt graag een offerte op maat voor u. Dit doen wij op basis van een vaste aanneemsom. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De uurtarieven van onze dakdekkers liggen gemiddeld tussen € 45,- en € 55,- exclusief btw. Maak voor een specificatie van de kosten een afspraak via het onderstaande contactformulier of mail naar info@fabaggerman.nl. Ook kunt u bellen via 071 572 3365.

 

Dakwerk in omgeving Leiden

In het Morsdistrict te Leiden hebben wij losliggende nokvorsten opnieuw vastgezet. De oude huizen in dit district zijn gevoelig voor noodweer. Door een hevige storm waren hier de nokvorsten losgeraakt. Onze dakdekkers herstelden de nokvorsten weer door het gebruik van elastisch dakmortel. Het slachtoffer van stormschade belde een van onze monteurs, waarna wij gelukkig snel ter plaatse konden zijn.

 

Ervaringen van onze klanten

“Recent is door een storm in Leiden bij ons een deel van het dak vernietigd. Een dakdekker van Fa. Baggerman was snel ter plaatse in de wijk Groenoord om ons dak te herstellen.” - B. ten Kate “Het dak van onze woning in de kleinste wijk van Leiden - Molenbuurt - wordt elk jaar onderhouden door dakdekker Alphenaar van Fa. Baggerman. Super service en daardoor nooit lekkage!” - Fam. Groen

 

Het werkgebied van onze dakdekkers

Fa. Baggerman voert dakwerk uit in alle wijken van Leiden. De Burgemeesterswijk, Professorenwijk en het Noorderkwartier zijn de meest bezochte wijken van onze dakdekkers. Er staan hier namelijk relatief veel gebouwen met verouderde daken. Onze werkzaamheden bestaan in deze wijken voornamelijk uit onderhoud. Daarnaast plaatst ons bedrijf ook nieuwe daken. Verder zijn onze dakdekkers beschikbaar voor de reparatie van daken. Fa. Baggerman levert service en dakwerk in de onderstaande districten te Leiden:

 

 • 309098c2-2a5e-491e-8b50-3d5d63190d74Binnenstad
 • Stationsdistrict
 • Leiden-Noord
 • Stevenhofsdistrict
 • Boerhaavedistrict
 • Merenwijkdistrict
 • Bos- en gasthuisdistrict
 • Roodenburgerdistrict
 • Morsdistrict

 

U kunt ook bij Fa. Baggerman terecht voor dakwerk in de in de omgeving van Leiden. Onze dakdekkers werken bijvoorbeeld eveneens in Katwijk, Valkenburg, Noordwijk, Rijnsburg, Voorhout en Warmond (de bollenstreek). Bekijk de omgeving van Leiden in de onderstaande kaart. Contact Neem voor meer informatie contact met ons op via info@fabaggerman.nl of 071 572 3365. Ook kunt u het contactformulier gebruiken.