Fa. Baggerman, uw loodgieter in de regio Leiden en de Bollenstreek

Bel ons direct

Voor alle loodgietersklussen in Leiden en omgeving kunt u terecht bij de loodgieter van Fa. Baggerman. Hebt u een lekkage, een verstopping, een CV-storing of wilt u een nieuwe badkamer: wij komen voor alle loodgieterswerkzaamheden bij u langs.

24/7 beschikbaar voor u

24/7 spoedservice voor vaste klanten: 06-36466466

Gratis vrijblijvende offerte

Gratis vrijblijvende offerte

Loodgietersdiensten

De loodgieter van Fa. Baggerman is breed gespecialiseerd. U kunt ons ook voor veel verschillende loodgietersklussen inschakelen:

  • Lekkagewerkzaamheden: opsporen en verhelpen van lekkage

  • Aanleggen, onderhouden en vervangen van kranen, wastafels en stortbakken

  • Verstoppingen: verhelpen van verstoppingen in afvoer en de riolering

  • CV storingen: plaatsen, vervangen en onderhouden van CV-ketels

  • Regenschade of windschade repareren

  • Dakreparaties

  • Verbouwing: een nieuwe badkamer, toilet of keuken

Van kleine klussen tot grote projecten

Het klantenbestand van Fa. Baggerman bestaat niet alleen uit een groot aantal particulieren, maar ook uit diverse aannemingsbedrijven, waarmee we graag samenwerken. Wij hebben hierdoor ervaring met zowel kleine huis-tuin-en-keukenklussen als met grotere projecten. De loodgieter van Fa. Baggerman is u ook graag van dienst bij een breed scala aan problemen: van een lekkende kraan tot een verstopte afvoer en van een kapotte zwanenhals tot een lekkende geiser.

Schakel ons in

Blij met het eindresultaat

Fa. Baggerman heeft de verbouwing van mijn badkamer gedaan. De mannen waren erg professioneel en ik ben heel blij met het eindresultaat.

Peter van Beek

Lekkage opgelost

We hadden lekkage in ons toilet. Gelukkig kwamen de mannen van Fa. Baggerman snel bij ons langs om alles te repareren. Erg vriendelijke mannen die netjes werk hebben verricht.

Familie De Vries

Stormschade gerepareerd

Recent is door een storm in Leiden bij ons een deel van het dak vernietigd. Een dakdekker van Fa. Baggerman was snel ter plaatse in de wijk Groenoord om ons dak te herstellen.” - B. ten Kate “Het dak van onze woning in de kleinste wijk van Leiden - Molenbuurt - wordt elk jaar onderhouden door dakdekker Alphenaar van Fa. Baggerman. Super service en daardoor nooit lekkage!

Familie Groen

De verbouwing van een badkamer

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u gaat verbouwen. Wilt u een nieuwe badkamer, een ander toilet of een compleet nieuw dak? De loodgieters van Fa. Baggerman leveren altijd vakwerk.

 

Fa. Baggerman is gespecialiseerd in het aanleggen en verbouwen van badkamers. Onze professionele loodgieter en installateur in de regio Leiden schakelt u in voor het aanleggen van een complete badkamer. Ook kunnen we voor u betegelen, vloeren aanbrengen, leidingwerk aanleggen en sanitair plaatsen.

 

De meeste klanten stellen het op prijs dat er een offerte wordt gemaakt op basis van een vaste aanneemsom, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Tarieven loodgieterswerkzaamheden

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op
Bel Baggerman

Uw loodgieter en schoorsteenveger in de regio Leiden en de Bollenstreek

neem contact op