top of page
Baggerman Loodgieter & Schoorsteenvegersbedrijf

Fa. Baggerman, uw loodgieter in de regio Leiden en de Bollenstreek

Voor alle loodgietersklussen in Leiden en omgeving kunt u terecht bij de loodgieter van Fa. Baggerman. Hebt u een lekkage, een verstopping, een CV-storing of wilt u een nieuwe badkamer: wij komen voor alle loodgieterswerkzaamheden bij u langs.

24/7 spoedservice voor vaste klanten: 06-36466466

Gratis vrijblijvende offerte

Loodgietersdiensten

Loodgietersdiensten

De loodgieter van Fa. Baggerman is breed gespecialiseerd. U kunt ons ook voor veel verschillende loodgietersklussen inschakelen:

Lekkagewerkzaamheden: opsporen en verhelpen van lekkage

Aanleggen, onderhouden en vervangen van kranen, wastafels en stortbakken

Verstoppingen: verhelpen van verstoppingen in afvoer en de riolering

CV storingen: plaatsen, vervangen en onderhouden van CV-ketels 

Regenschade of windschade repareren

 Dakreparaties

Verbouwing: een nieuwe badkamer, toilet of keuken

Van kleine klussen tot grote projecten

Het klantenbestand van Fa. Baggerman bestaat niet alleen uit een groot aantal particulieren, maar ook uit diverse aannemingsbedrijven, waarmee we graag samenwerken. Wij hebben hierdoor ervaring met zowel kleine huis-tuin-en-keukenklussen als met grotere projecten. De loodgieter van Fa. Baggerman is u ook graag van dienst bij een breed scala aan problemen: van een lekkende kraan tot een verstopte afvoer en van een kapotte zwanenhals tot een lekkende geiser.

Blij met het eindresultaat

Fa. Baggerman heeft de verbouwing van mijn badkamer gedaan. De mannen waren erg professioneel en ik ben heel blij met het eindresultaat.

Peter van Beek

De verbouwing van een badkamer

Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als u gaat verbouwen. Wilt u een nieuwe badkamer, een ander toilet of een compleet nieuw dak? De loodgieters van Fa. Baggerman leveren altijd vakwerk.

 

Fa. Baggerman is gespecialiseerd in het aanleggen en verbouwen van badkamers. Onze professionele loodgieter en installateur in de regio Leiden schakelt u in voor het aanleggen van een complete badkamer. Ook kunnen we voor u betegelen, vloeren aanbrengen, leidingwerk aanleggen en sanitair plaatsen.

 

De meeste klanten stellen het op prijs dat er een offerte wordt gemaakt op basis van een vaste aanneemsom, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

badkamer

Tarieven loodgieterswerkzaamheden

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Baggerman Loodgieter & Schoorsteenvegersbedrijf
Uw loodgieter en schoorsteenveger in de regio Leiden
en de Bollenstreek
bottom of page